تور های اروپا
تور های اروپایی با تورک تراول

معرفی آلمان

آلمان، بزرگترين كشور در اروپاي مركزي است.

آلمان از نظر فرهنگي يكي از تأثيرگذارترين كشورهاي اروپايي است و همچنين يكي از قدرت‌هاي اقتصادي اصلي در جهان است. به خاطر دقت مهندسي و محصولات با تكنولوژي بالا در سراسر دنيا شناخته شده است. علاوه بر اين به دليل داشتن تنوع ساختمان هاي تاريخي گردشگران زيادي را به خود جذب نموده است

 

اولين حضور جامعۀ انساني در سرزمين امروزي آلمان به حدود ۱۳۰٫۰۰۰ تا ۲۳۰٫۰۰۰ سال پيش و انسان‌هاي نئاندرتال بازمي‌گردد. نام اين كشور از قبيلۀ آلامان‌ها كه از نژاد ژرمن بوده است كه در گذشته‌هاي دور در اين كشور مي‌زيسته‌اند برگرفته شده‌است. رمي‌ها اولين گروه از انسان‌هاي متمدن بودند، كه در آلمان ساكن شدند. تا سال ۸۰۰ ميلادي آلمان حكومت مقتدري نداشت و مورد تاخت و تاز همسايه‌ها بود. در اين سال شارلماني توانست كشورهاي رم را متحد كند، اما اين اتحاد كوتاه مدت بود. از سرزمين‌هاي متعلق به وي، سه پادشاهي شكل گرفت، كه يكي از آن‌ها به آلمان امروزي ختم مي‌شود. اولين پادشاه آلماني ‌زبان در اين سرزمين، لودويگ شاه آلماني بود.

 

ديگر كشورها از آن پس، مردم اين سرزمين را با زبان آلماني مي‌شناختند. پس از اين دوره، حكومت به امپراطوري مقدس روم رسيد، اين دوره كه شامل قرون وسطي مي‌شود با قدرت گرفتن كليساي كاتوليك همراه بود.

 

ظهور كليساي پروتستان و مارتين لوتر را مي‌توان از رويدادهاي مهم آن زمان برشمرد. پس از آن در اوايل قرن ۱۹ام امپراطوري پروس از اتحاد مناطق آلماني در كنگره وين شكل گرفت. با پايان جنگ جهاني اول، قيصر مجبور به استعفا شد، اين دوره تا برآمدن فاشيسم را دوران جمهوري وايمار مي‌نامند. با بدتر شدن وضعيت اقتصادي در آلمان پس از جنگ جهاني اول و گسترش نژادپرستي، حزب نازي در اين كشور به قدرت رسيد. اين حزب تا پايان جنگ جهاني دوم و شكست آلمان در اين كشور حاكم بود. پس از جنگ جهاني دوم، كشور آلمان، به دو قسمت شرقي و غربي تقسيم شد، تا در سال ۱۹۹۰ آلمان غربي و شرقي متحد گشته و جمهوري فدرال آلمان را تشكيل دهند.

 

  • آلمان داراي نظام سياسي جمهوري فدرال دموكراتيك پارلماني بوده و داراي ۱۶ ايالت است. اين ايالت‌ها مي‌توانند در برخي مسائل مستقل عمل كنند.

 

  • آلمان هم اكنون يكي از صنعتي‌ترين كشورهاي جهان است و به عنوان ثروتمندترين عضو اتحاديه اروپا، موتور اقتصاديِ حوزۀ پوليِ يورو محسوب مي‌شود. شهرهاي بزرگ آلمان برلين، هامبورگ، مونيخ و فرانكفورت مي‌باشند.

 

آلمان در دو جنگ جهاني اول و دوم نقش گسترده‌اي داشت و در پي اين دو جنگ خسارت‌هاي زيادي را متحمل شد. پس از پايان جنگ با وام‌هايي كه از كشورهاي متفق گرفت، توانست كشور را بازسازي كند. جمهوري فدرال آلمان هم‌اكنون يكي از اعضاي سازمان ملل متحد، ناتو، كشورهاي گروه هشت وگروه پنج بوده و از بنيانگذاران اتحاديه اروپا است.

 

جمعيت آلمان

برطبق آمار رسمي آلمان، جمعيت اين كشور در سال 2016 حدود83 ميليون نفر مي باشد كه 93% آنها مليت آلماني داشته و مابقي مهاجرين مي باشند.

  • بيشترين گروه مهاجران مقيم در آلمان ترك ها مي باشند.
  • بيشترين ميزان مهاجرين در ايالت هاي برلين،هامبورگ و هسن ساكن هستند. آلمان پر جمعيت ترين كشور اروپايي مي باشد كه ايالت نوردراين وستفالن پر جمعيت ترين ايالت آن مي باشد و كم جمعيت ترين ايالت‌هاي آن برمن و زارلند است.
  • شهرهاي بزرگ آلمان برلين، هامبورگ، مونيخ و فرانكفورت است. ۴۱ ميليون از جمعيت آلمان را زنان و ۳۹ ميليون باقي‌مانده را مردان تشكيل مي‌دهند. حدود ۱۸ ميليون ازدواج در آلمان ثبت شده‌است. جمعيت زير ۱۸ ساله‌هاي آلمان حدود ۱۵٫۷درصد كل جمعيت را تشكيل مي‌دهد. ۱۴٫۱ درصد جامعۀ آلمان ۱۸–۲۹ سال سن دارند. ۲۸٫۲درصد جمعيت ۳۰–۴۹ ساله هستند. ۵۰–۶۴ ساله‌هاي اين كشور ۲۰٫۸درصد جامعه را تشكيل مي‌دهند و ۲۱٫۲ درصد جمعيت نيز بالاي ۶۵ سال سن دارند.

پرچم آلمان

پرچم اين كشور از سه رنگ افقي تشكيل شده كه به ترتيب مشكي، قرمز و طلايي است. از سال 1840 پرچم آلمان به اين شكل طراحي گشت و در سال 1848 به عنوان پرچم رسمي كه نماد دموكراسي بود به رسميت شناخته شد. بعد ها كه آلمان تفكيك شد در آلمان شرقي نماد كمونيسم به آن اضافه شد. در زمان حزب نازي،دو نشان صليب شكسته و عقاب كه به ترتيب نماد آريايي و آلمان قديم بود به آن اضافه شد . بعد از فروپاشي حزب نازي نشان عقاب را به صورتيكه سر آن به سمت راست است استفاده مي نمايد كه نماد آلمان محسوب مي شود و متضاد اين نشان در زمان نازي ها است.

سرود ملي آلمان

سرود ملي آلمان، برگرفته از پاراگراف سوم شعرب به نام سرود آلماني‌ها است كه توسط آوگوست هاينريش هوفمان فن فالرسلبن سروده شده‌است . ملودي آن نيز برگرفته از قطعه ترانه قيصر مي باشد كه توسط موسيقي دان و آهنگساز به نام اتريشي يوزف هايدن ساخته شده است. در سال 1922 اين سرود به عنوان سرود ملي انتخاب شد بعد ها در زمان نازي ها فقط بخشي از آن به عنوان سرود ملي خوانده مي شد بعد از شكست نازي ها آلمان در سال 1945 فاقد سرود ملي بود اما در سال 1952مجددا ريئس جمهور وقت آلمان مجددا سرود ملي كه قبل از روي كار آمدن نازي ها به عنوان سرود ملي آلمان بود به رسميت اعلام كرد.

سياست آلمان

از اوايل سده هاي ميانه آلمان شروع به تقسيم شدن به صدها كشور كوچك كرد. اين جنگ هاي ناپلئوني بود كه روند وحدت را آغاز كرد، كه در سال 1871 به پايان رسيد. در آن زمان تعداد زيادي از پادشاهي هاي مستقل آلماني به رهبري پروس به منظور تشكيل امپراتوري آلمان متحد شدند كه از سمت شرق به كليساي مديترانه در ليتواني و همچنين مناطق السا و لورن فرانسه ، بخش كوچكي از شرق بلژيك ، منطقه مرزي كوچك در جنوب دانمارك و بيش از 40٪ از لهستان معاصر را در بر مي گيرد.

 

امپراتوري در سال 1918 به پايان رسيد و امپراتور (قيصر) ويلهلم دوم مجبور شد در زمان شكست آلمان در پايان جنگ جهاني اول از تخت سلطنت بركنار شود.

آلمان در سال 1933 شاهد افزايش قدرت حزب كارگري ملي و حزب سوسياليست ملي (حزب نازي) و فدرال آن، آدولف هيتلر بود. تحت ديكتاتوري نازي، نهادهاي دموكراتيك برچيده شدند و دولت پليس نصب شد. دولت نازي ها با يهوديان مخالف بود و سعي در نابودي آنها داشت. جاه طلبي‌هاي هيتلر براي ايجاد يك امپراتوري جديد آلماني در اروپاي مركزي و شرقي منجر به جنگهاي پيوسته با لهستان، فرانسه، بريتانيا، اتحاد جماهير شوروي و ايالات متحده شد كه باعث نابودي آلمان و بسياري از قسمت هاي اروپا شد.

 

پس از شكست ويرانگر در جنگ جهاني دوم (1945-1939)، آلمان به چهار بخش تقسيم شد كه توسط نيروهاي فرانسوي، انگليسي، ايالات متحده و شوروي كنترل مي‌شد. بريتانيا و ايالات متحده تصميم گرفتند بخش‌هاي خود را ادغام كنند. با آغاز جنگ سرد، بخش‌هاي مركزي و غربي باقي مانده كشور به بخش شرقي تحت كنترل شوروي و بخش غربي كه توسط اعضاي غربي به طور مستقيم كنترل ميشد تقسيم گرديد.

 

بخش غربي به جمهوري فدرال آلمان (FRG) تبديل شد، يك كشور دموكراتيك ، در حالي كه منطقه تحت كنترل شوروي تبديل به جمهوري كمونيست شوروي دموكراتيك آلمان (GDR) شد. برلين موقعيت ويژه اي داشت كه به دو بخش تقسيم شد و بخش شرقي آن به عنوان پايتخت GDR بود. بخش‌هاي غرب برلين عملاً سرپناه FRG بود، اما به طور رسمي توسط متحدان غربي اداره مي شد. در 13 آگوست 1961، ديوار برلين به عنوان بخشي از يك سيستم مرزي احداث شد.

 

در اواخر دهه 1960 تمايل جدي و قوي براي مقابله با گذشته نازي شكل گرفت. تظاهرات دانشجويان در سال 1968 آغاز شد و با موفقيت براي آلمان جديد خاتمه يافت. ويلي براندت نقش مهمي در زمينه آشتي ميان آلمان و دولت‌هاي كمونيست و همچنين صلح با لهستان ايفا كرد.

 

سوم اكتبر 1990، روزي كه بعدها آن روز را به عنوان روز به عنوان جشن ملي ناميد شد روز متحد شدن آلمان غربي و شرقي و تشكيل جمهوري‌ فدرال آلمان است.

اطلاعات كلي آلمان

  • نام رسمي: جمهوري فدرال آلمان
  • پايتخت: برلين
  • نوع حكومت: فدراليسم نظام پارلماني جمهوري
  • رئيس حكومت: پادشاه يا ملكه
  • رئيس دولت: رئيس جمهور
  • زبان رسمي: آلمان

فهرست تور های نمایشگاهی مرتبط

مجله گردشگری تورک

5 دلیل شرکت در تورهای نمایشگاهی
آداب و رسوم سرو غذا در سه کشور اروپایی
7 اشتباه رایجی که در تورهای نمایشگاهی باید از آن ها بپرهیزیم
چند نکته کاربردی برای افزایش بازدیدکنندگان غرفه شما در تورهای نمایشگاهی