پرسشنامه زیر را پر کنید و از شانس صدور ویزای خود با خبر شوید!

فرم احتمال اخذ ویزای شنگن

**توجه داشته باشید آژانس مروارید تورک پارس هیچگونه خدماتی در زمینه سفرهای اقامتی و مهاجرتی ارائه نمی دهد**

طراحی فرم توسط حیات مدیا

حیات مدیا

ویزای شنگن، به ویزای مورد نیاز برای سفر به کشورهای عضو پیمان شنگن اطلاق می‌شود. کشورهای اروپایی به منظور تسهیل در رفت‌وآمد شهروندان خود، محدودیت‌های مرزی و مقررات بررسی گذرنامه را حذف نموده‌اند. شهروندان غیراروپایی برای سفر به کشورهای عضو پیمان، فقط نیاز دارند ویزایی موسوم به ویزای شنگن دریافت نمایند، و به طور آزادنه در تمامی کشورهای شنگن سفر کنند.

ویزای شنگن چیست؟

بیست‌وشش کشور عضو پیمان شنگن هستند. با در دست داشتن تنها یک ویزای شنگن، مسافرین تور اروپا قادر خواهند در تمامی کشورهای عضو پیمان شنگن مسافرت نمایند. تقریبا قوانین تمامی کشورهای عضو پیمان شنگن در اعظای ویزای شنگن یکسان و در جزئیاتی کوچک متفاوت هستند.

انواع ویزای شنگن

ویزای شنگن دارای چهار نوع C, B, A و D می‌باشد. البته ویزای شنگن را می‌توان به سه بخش تقسیم نمود.

  • ویزای اتحادیه شینگن یا Uniform Schengen Visa (USV)
  • ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا Limited territorial validity visa (LTV)
  • ویزای ملی یا National Visa

سه نوع ویزای B, A و C جز ویزاهای USV محسوب می‌شوند. ویزای نوع D موسوم به ویزای ملی می‌باشد و در آخر ویزای LTV ویزایی محدود برای فعالیت‌های بشردوستانه می‌باشد و فرد دارنده این ویزا تنها مجاز به استفاده در یک کشور و یا چند محدود کشور می‌باشد.

ویزای نوع A

این نوع ویزای فرودگاهی محسوب می‌گردد، فرد دارنده ویزای نوع A تنها مجاز به حضور در فرودگاه‌های کشور عضو پیمان شنگن به منظور عبور و سوار شدن به هوایپیما می‌باشد و به هیچ وجه اجازه ترک فرودگاه را ندراد.

ویزای نوع B

ویزای نوع B دارای محدودیت زمانی پنج روزه می‌باشد. و فرد دارنده ویزای شنگن نوع B باید در مدت پنج روز از منطقه شنگن خارج شود.

ویزای نوع C

ویزای نوع C که ویزای توریستی محسوب می‌گردد و متقاضیان سفر به اروپا، نیاز به دریافت این نوع ویزا دارند. مدت زمان اعتبار ویزای نوع C بسته به نوع سفر و مدت زمان سفر متفاوت خواهد بود.

ویزای نوع C خود دارای سه نوع می‌باشد.

  • ویزای یکبار سفر (Single Entry): با درج کد 1 برای دارندگان ویزای شنگن فقط یکبار مجاز به ورود به منطقه شنگن می‌باشند و پس از ترک منطقه شنگن اجازه ورود ندراند. کما اینکه ویزای آنها دارای اعتبار باشد. معمولا برای مسافرین تورهای اروپایی نوع ویزای صادره از نوع سینگل می‌باشد و دارای اعتبار پازنده روزه می‌باشد.
  • ویزای دوبار سفر (Double Entry): همانند ویزای یکبار سفر می‌باشد، با این تفاوت دارنده ویزای شنگن دوبار سفر، اجازه دوبار ورود و خروج داراست.
  • ویزای مولتی (Multiple Entry): ویزای چند بار سفر، که به دارنده ویزای اجازه می‌دهد در مدت اعتبار ویزا، هر چند بار که بخواهد از منطقه شنگن خارج شود. این نوع ویزا، معمولا برای مقاصد تجاری صادر می‌شود. اما ویزای نوع مولتی هم دارای محدودیت‌های میباشد. به طور مثال معمولا مدت زمان اعتبار این نوع ویزا شش ماهه از تاریخ صدور می‌باشد و فرد دارند ویزای شنگن، تنها اجازه نود روز اقامت در منطقه شنگن را داراست و بعد از اتمام نود روز باید منطقه شنگن را ترک نماید.

ویزای نوع D

ویزای نوع D از نوع ویزای ملی محسوب می‌شود و برای افرادی صادر می‌گردد که به دلیلی باید به مدت طولانی در کشورهای عضو شنگن اقامت داشته باشند. این نوع ویزای معمولا برای دانشجویانی که در کشورهای عضو شنگن تحصیل می‌نمایند و یا دارای پروژه هستند، افرادی که به دنبال راه انداختن کسب و کاری می‌باشند و یا افرادی که شرایط اضطراری و پزشکی دارند و قادر نباشند از منطقه شنگن خارج شوند، صادر می‌گردد.

به دلیل نوع ماهیت ویزای نوع D (طولانی بودن و نامحدودیت) صدور آن با سختگیری‌های بیشتری انجام می‌شود. برای دریافت این نوع فردا متقضای ملزم به ارائه مدارک معتبر می‌باشد.

همانند ویزای نوع C، ویزای نوع D نیز بر نوع می‌باشد.

  • ویزای یکبار سفر (Single Entry): دارنده ویزای نوع سینگل، دارای اقامتی به مدت طولانی در کشور عضو شنگن می‌باشد، در صورتیکه، تشحصی داده بشود، نیاز به سفر به سایر کشورها وجود نداشته باشد، این نوع ویزا صادر می‌گردد. بنابراین با بازگشت دارنده ویزا، ویزای شنگن وی باطل خواهد شد.
  • ویزای مولتی (Multiple Entry): برخلاف ویزای نوع سینگل، دارندگان این نوع ویزا، مجاز به تردد و سفر به خارج از منطقه شنگن بدون محدودیت می‌باشند.

مدت زمان اعتبار ویزای شنگن

مدت زمان اعتبار ویزای شنگن دارای دو نکته می‌باشد. ویزای شنگن دارای مدت زمان اعتباری از تاریخ صدور می‌باشد که متفاوت از مدت زمان اقامت است. به طور مثال برای ویزاهایی که دارای اعتبار شش ماه می‌باشند، از تاریخ صدور ویزا، اعتبار آن محاسبه می‌شود. نکته بعدی در مورد ویزای شنگن، مدت زمان اقامت ویزای شنگن است. ویزاهای شش ماهه دارای اعتبار اقامت نود روزه می‌باشند، که مدت زمان اقامت مسافر در منطقه می‌باشد و از زمان اولین ورود به منطقه شنگن محاسبه می‌شود.

نکته مهم: برای مسافرین که برای اولین به مطقه شنگن سفر می‌نمایند و ویزای شنگن را دریافت می‌نمایند، کد یک بر روی ویزای شنگن آنها درج می‌شود که به معنی ویزای نوع C سینگل می‌باشد. مدت زمان اقامت این دسته از مسافرین بجای نود روز، پانزده روز می‌باشد.

شرایط اخذ ویزای شنگن

شرایط دریافت ویزای شنگن، فرد به فرد متفاوت، و سفارت به سفارت متفاوت می‌باشد. به طور کلی چند پارامتر برای افسر کنسولگری حائز اهمیت است.

  • اطمینان از بازکشت مسافر و داشتن تمکن مالی از مواردی است که باید افسر کنسولگری باید نسبت به آن اطمینان یباد. باید مدارک، درخواست‌ها و صورت فرم‌های به گونه‌ای تنظیم شود که افسر کنسولگری نسبت به این موارد متقاعد گردد.
  • سابقه سفر و سن متقاضی نیز از اهمیت برخوردار است. اعطای ویزای شنگن برای افراد مجرد زیر سی سال سختگیری‌های بیشتری برای اعطای ویزای شنگن اعمال می‌گردد. همچنین نداشتن سابقه سفر قبلی به خارج از کشور (به مقاصدی نظیر دبی و ترکیه که نیاز به ویزا ندارد) از مواردی است که افسر کنسولگری نسبت به آن توجه می‌نماید.

همچنین هدف سفر و برنامه سفر باید به طور دقیق مشخص باشد. هدف از سفر متقاضی ویزای شنگن باید برای افسر کنسولگری مشخص گردد. همچنین برنامه سفر دقیق و مشخص مانند رزرو بلیط و هتل، و تطابق تاریخ‌های آن از موارد مهم در اعطای ویزای شنگن می‌باشد.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای شنگن

برای دریافت ویزای شنگن فرد متقاضی باید مدارک و فرم‌هایی را به سفارت تحویل نماید. تمامی مدارک به طور کامل باید به سفارت تحویل داده بشود. نکته‌ی مهم در رابطه با فرم‌ها تکمیل درست و صحیح فرم‌ها می‌باشد. هرگونه اشتباه سهوی که فرد به طور ناخواسته در هنگام پر کردن فرم‌ها، مرتکب شود، می‌تواند موجب رد شدن ویزای درخواستی بگردد.

پس لازم است برای پر کردن فرم‌های مذکور از افراد مجرب و خبره در زمینه ویزای شنگن مشورت گرفته شود تا مشکلی در زمینه اعطای ویزای شنگن بوجود نیاید.

نکته مهم دیگری که در هنگام پر کردن فرم‌ها باید رعایت شود، پرهیز از وارد کردن اطالاعات به صورت غلط می‌باشد. فرم‌ها باید با صداقت کامل و براساس واقعیت تکمیل بشوند. هرگونه اطلاعاتی که بر خاف واقعیت نوشته شود، باعث ریجکت شدن درخواست ویزا می‌گردد.

به یاد داشته باشید، برای درخواست مجدد ویزا چه به دلیل رد شدن ویزای درخواستی و چه به دلیل تمام شدن اعتبار ویزای شنگن، باید به مدت شش ماه صبر کنید. در واقع سپری شدن شش ماه زمان از زمان اتمام تاریخ ویزا یا رد شدن ویزای درخواستی، برای درخواست مجدد الزامی است.

داشتن بیمه سفر نیز از دیگر ضروریات دریافت ویزای شنگن محسوب می‌شود. بیمه سفر باید تا سقف مبلغ مشخصی را پوشش دهد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شنگن شامل لیست زیر می‌باشد.

  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزای شنگن
  • شناسنامه
  • گذرنامه (دارای حداقل شش ماه اعتبار)
  • مدارک شغلی و کاری
  • عکس پرسنلی (5/4×5/3)
  • پرینت گردش حساب مالی
  • مدرک تمکن مالی
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی (حداقل سی هزار یورو)
  • 60 تا 120 یورو پول نقد

تمامی مدارک مورد نیاز باید به زبان  کشور مقصد ترجمه شده باشد و توسط شخص در روز انگشت‌نگاری تحویل سفارت‌خانه داده بشود.

فرآیند بررسی صدور ویزای شنگن حداقل پانزده روز زمان می‌برد. ولی برای اطمینان خاطر از صدور ویزای شنگن، توصیه ما به شما، سه ماه پیش از سفر خود، اقدام به درخواست نمایید.

 مقاله مرتبط:

 چگونه شانس دریافت ویزای شنگن خود را افزایش دهیم؟!

 همین الان بخوانید…

دلایل رد شدن درخواست ویزای شنگن

از ناخوشایندی‌های سفر، رد شدن ویزای درخواستی می‌باشد. اینکه سفری به دلایلی مانند رد شدن ویزای شنگن کسنل شود، ناخوشایند می‌باشد. رد شدن ویزای شنگن می‌تواند دلایلی مختلفی داشته باشد که گاهی اوقات حتی اعلام نمی‌شود.

همچنین داشتن سابقه دریافت ویزا یا رد شدن درخواست در سیستم تمامی کشورهای عضو شنگن به مدت سه سال ثبت می‌گردد. اگر فرد متقاضی در سه سال گذشته درخواستی رد شده برای ویزای شنگن داشته باشد (داشتن آلرت در سیستم ویزای شنگن)، دلیلی برای رد شدن درخواست مجدد ویزای شنگن محسوب می‌گردد.

در لیست زیر مهم‌ترین دلایل را نوشته‌ایم.

  • عدم حصول اطمینان افسر کنسولگری از بازگشت متقاضی.
  • عدم حصول و یا مناسب نبودن پشتوانه مالی متقاضی.
  • اشتباه در پر کردن اطلاعات
  • خلاف واقعیت بودن اطلاعات نوشته شده
  • کامل نبودن مدارک
  • گذرنامه‌ی مخدوش
  • عدم اعتبار کافی گذرنامه
  • داشتن سابقه کیفیری
  • عدم مشخص بودن هدف سفر
  • نداشتن برنامه سفر مشخص (رزرو هتل، بلیط هواپیما، عدم، تطابق تاریخ)
  • بیمه‌نامه نامعتبر سفر
  • عدم ارائه مدرک اسکان
  • مدارک جعلی
  • داشتن آلرت در سفارت‌خانه‌های عضو شنگن (سبقه رد شدن درخواست ویزا به مدت سه سال)

سابقه دریافت ویزای شنگن و عدم سفر

مجله گردشگری تورک

معرفی مهم ترین نمایشگاه های آلمان
12 دلیل ریجکت شدن ویزای شنگن
چگونه شانس دریافت ویزای شنگن خود را افزایش دهیم؟!
معرفی پنج نمایشگاه مهم شهر ورونا که باید در آن شرکت کرد.
بستن منو

فرم را که پر نکردید! حداقل این مقاله را از دست ندهید